Wednesday, 21 September 2016

Cara untuk order



 Step pertama, korang perlu ss gambar parcel yg korang berkenan tu, supaya senang urusan kita

 Emailkan kepada kami Asibu58@gmail.com  Shwnmendes97@gmail.com. Kalau nak lebih senang, tinggalkan no fon dicomment ataupun dekat email kami, serta kan nama dan no telefon

 Ok, dah settle, pm semua, Awak pun dah buat pembayaran, dan kami akan submit order awak. 

Dah buat payment, sila hantar kan information awak 

  NAMA
 ALAMAT
 TARIKH PEMBAYARAN ( Nyatakan resit )
 NO. FON 

Sekiranya barang pre order, tracking number akan diberi setelah barang sampai dan keluar ke alamat awak, sekiranya ready stock, malam selepas pembayaran saya akan bagi tracking number. 
  TERIMA KASIH atas kerjasama awakk. Semoga awak murah rezeki. Jangan lupa ajak adik kakak abg shopping sini. Nak lebih banyak barang ? Tinggalkan no fon dekat comment bawah ni. Saya akan masukkan dalam group whatsapp. Sekian.

Kenapa perlu beli dengan kami ?



Assalammualaikum dan Hi 

Sekarangg ramaii yg suke shopping online kan, sebab jimat tenaga dan masa. Korang tengah lunch break tu pun bolehh shopping. Shopping dengan perempuan memang tak dapat dipisahkan. Betul tak? HAHA. Tp sekarang ni terlampau byk scammer kan? Dekat ig, fb, twitter and macam macam lagi la. Mostly, orang akan  beli sekiranya ada feedbacks. Betul tk? Okay jgn tertipu, kadang feedbacks pun boleh curi tauu 

Susah jugak tau kami peniaga online nii, dropshipper lagi, agent lagi, kadang kami trustted, but ada pihak yg tak bertanggungjawab yg buruk kan nama online shop ni. Okay back to the topic! 

Kenapa Perlu beli dengan EMPIRE RIZQULLAH ? 

Sebabnya, kami tawarkan harga yg terbaik dan insha Allah berpatutan. Barang kami diimport dari singapura, dan china dan korea.

Boleh dipercayai ke?

Okay, kami memang boleh dipercayai, bak kata orang, trustted seller! Insha Allah.

 jangan risau tentang kualiti, sekiranya ada kerosakkan yang TERUK dekat parcel, awak boleh bagitahu pihak kami. Tempoh untuk pulangkan barang mesti lah 3HARI selepas barang SAMPAI dekat customer a.k.a tuan punya barang. BUKAN selepas kami pos ye, tapi selepas awak dapat barang.

 Barang pre order selalu nya harga tidak termasuk postage dan tempoh masa selama 2-4weeks. Harap sabar menunggu parcel sampai ye.

 Cara untuk dapatkan tracking number, saya akan hantar secara personal dekat awak, samada whatsapp atau email. Sekiranya tracking number no record, sila Email saya tracking number awak dan nama awak, sebab kadang tracking nama saya perlu track dalam web akaun saya.

 Yang guna Online Banking WAJIB letak email saya, Bukti tanpa RESIT @ Online Transaction tidak akan dilayan HARAP MAAF ya! SEBELUM order, sila tanya stock dulu. Sekian Terima Kasih 

Korean Fashion Women Handbag




Material: PU
Size: Bottom Length: 20cm, Bottom Width: 7cm, Height: 15cm
Price: RM40